spgcorp

TEAMET

Gjengen i SPG Corp har lang fartstid i eiendomsbransjen. 
Les mer om oss her.

 • Terje Trym Rustad

  PARTNER / PROSJEKTLEDER

  Terje er utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI.

  Som prosjektleder har Terje ansvar for å ivareta investorrelasjoner og salg i SPGCorp. Han har mer enn 20 års erfaring fra kjøp, salg, finansiering og management av næringseiendom.

  Før SPGCorp har Terje erfaring som partner fra både Catella Corporate Finance, DTZ og DNBNOR. 

 • Per Terje Hjelde

  PARTNER / PROSJEKTLEDER

  Per Terje har ansvar for salg og investorrelasjoner i SPGCorp. Han har mer enn 30 års erfaring med prosjektledelse, kjøp/salg og finansiering av næringseiendom. Før SPGCorp har Per Terje erfaring fra ledelsen i SEB Norge og som partner i Catella Corporate Finance.

  Per Terje er utdannet økonom fra Universitetet i Karlstad.

 • Lars Økland

  PARTNER / PROSJEKTLEDER

  Som prosjektleder har Lars ansvar for å ivareta investorrelasjoner og salg i SPGCorp. Han har 7 års erfaring innenfor kjøp og salg av næringseiendom. Før SPGCorp har Lars erfaring som analytiker i forvaltningsselskapet Grantham, Mayo, Van Otterloo & Co og Liberty Mutual Insurance Company i Boston, MA.

  Lars er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, og har en bachelorgrad i finans fra Northeastern University, Boston, MA.

 • Torkil Fangel

  PARTNER / DAGLIG- OG FAGLIG LEDER

  Torkil har som daglig- og faglig leder hovedansvaret for transaksjonene og rådgivingen selskapet utfører. Han har mer enn 25 års erfaring med strukturering og gjennomføring av eiendoms- og selskapstransaksjoner. Før SPGCorp var Torkil bl.a. i NCC Property Development, Eiendoms-Consult og Catella Corporate Finance. 

  Torkil er Handelsøkonom og Eiendomsmegler fra Handelsakademiet/BI.

 • Petter Bringedal

  RÅDGIVER / ANALYTIKER

  Petter begynte i SPGCorp i 2018. I tillegg til rådgivning/megling har Petter ansvar for analyse og utarbeidelse av prosjektmateriale i SPGcorp.

  Før SPGCorp jobbet Petter som konsulent i Capgemini Consulting, og har i tillegg erfaring fra internshipstillinger hos SEB, Carnegie og Norsk Hydro.

  Petter er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har en mastergrad med fordypning i finans. Petter er også utdannet tømrer.

ØNSKER DU BISTAND?

Kontakt oss for en uforpliktende prat